top of page

ZOMERACTIE LAATSTE WEEK T/M 28-07-2024. OOK ZONDER AFSPRAAK!  

LET OP: 29-07 T/M 18-08 OP VAKANTIE!

 

AUTO 3D UITLIJNEN VOOR €59,95 (Normaal €79,95). 

 

BESTELBUS 3D UITLIJNEN €59,95 (Normaal €99,95)

 

Adres: Kleine krogt 37, 4825 AN Breda

 

Goedkoopste 3D uitlijnspecialist in Breda met meer dan 10 jaar ervaring! Met de HUNTER 3D uitlijnapparatuur van Budgetbanden Breda kiest voor een betere wegligging en maximale levensduur van uw banden. Ook bestelbussen zijn welkom!

Uitlijnen van je banden zorgen ervoor dat de banden beter op de wegdek liggen. Hierdoor heb je enkele voordelen: zuiniger rijden, minder slijtage aan banden en uw auto rijdt makkelijker. Bij Budgetbanden Breda hebben wij een van de meest geavanceerde Hunter 3D uitlijn apparatuur. Met de Hunter kunnen wij u garanderen van een perfecte uitgelijnde auto. Trillingsproblemen of trekt uw auto naar links of rechts? Met de Hunter 3D uitlijn apparatuur is dat verleden tijd. Neem direct contact op.  BEL 076-785 1558!

Wanneer moet ik uitlijnen?

Bij Budgetbanden adviseren wij om uw voertuig eens per jaar te laten controleren op uitlijning. Controle op uitlijning zorgt voor langere levensduur van uw banden en verlaagd uw brandstofkosten. 

Indien u een van de onderstaande gevallen ervaart, dan adviseren wij om uw voertuig direct uit te laten lijnen.

  • Indien u merkt dat sturen moeilijk gaat

  • Indien u merkt dat uw auto te veel naar links of rechts trekt

  • Indien u merkt dat uw voertuig te veel brandstof verbruikt. 

  • Indien u een stoeprand of een ander voorwerp heeft geraakt

Uitlijnen na het vervangen van onderdelen.

De wielen uitlijnen is ook aan te raden als u onderdelen zoals de aandrijfas, koppelingsplaten, stuur- of fuseekogels en spoorstangen heeft laten vervangen. Vaak staan de wielen niet meer juist uitgelijnd na dergelijke reparaties.

 

Uitgelijnde auto banden zorgen er onder andere voor dat uw banden optimaal presteren. U bespaart daarmee op het brandstofverbruik en dat merkt u direct in uw portemonnee. Iedereen wil graag een zuinigere auto en het komt ook het milieu ten goede!

 

Onze Hunter Hawkeye Elite 3D is de top op het gebied voor het uitlijnen van uw auto. Uitsluiting van beschadiging van de velgen door het gebruik van Quickgrip 3D Target klemmen.

 

Wij adviseren om de uitlijning van je auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben.

 

Voor het uitlijnen van je voertuig (meten incl. afstellen en 30-45 minuten arbeid) betaal je € 59,95 (normaal €79,95)

Wij meten altijd 4 wielen. Zijn wij langer met een auto bezig, rekenen wij toch dezelfde prijs!

bottom of page