top of page

Neem contact met ons op

Naam

Kenteken auto of VIN nummer*

E-mailadres*

Bericht*

Voor de juiste prijsofferte kunt u het contact formulier invullen met KENTEKEN. U krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord met de beste prijs voor uw auto! U kunt ook bellen naar 076-7851558.

Auto Koppelingsplaat / Vliegwiel Vervangen LUK TRANSMECH

Gasgeven, maar toch nauwelijks versnellen? En heeft u ook moeite met schakelen? Dan is het wellicht tijd om uw koppeling te vervangen. De koppeling is een erg belangrijk onderdeel in uw auto. Wees er dus snel bij voordat u niet meer kunt schakelen.


Koppelingsplaat vervangen vanaf €149,95!

Afspraak maken? 076-7851558


Wat zijn de kosten om mijn koppelingsplaat te vervangen?

Wij als garage bieden u een vaste prijs voor het vervangen van de koppeling. Dit wordt uitgevoerd met een koppelingsset bestaande uit: de koppeling, koppelingsplaten en de drukgroep van het merk LUK of Transmech.


Wanneer een koppeling wordt vervangen, is het vaak ook zo dat de transmissie olie ververst moet worden. Goede transmissie olie is belangrijk voor elk voertuig. Daarnaast kan het zo zijn dat andere onderdelen ook aan vervanging toe zijn. Denk hier aan het vliegwiel, de krukaskeeringen, aandrijfsaskeeringen of priesaskeeringen. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij altijd vooraf contact met u opnemen om toestemming te vragen voor de reparatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.


Informatie:

Een koppelingsplaat zal ongeveer tussen de 100,000 – 150,000 km mee, dit ligt aan uw rijstijl ook het merk koppelingsplaat wat in uw auto zit, wist u dat wij hoge kwaliteit koppelingsplaten gebruiken van LuK of Transmech!

_

Koppeling Tips!

Niet met een hoge toerental optrekken!

Als je met een minder snelle hoge toerental zal optrekken bij de stoplicht, dus langzaam optrekken zal er minder slijtage optreden aan uw koppelingsplaat

Tijdens het rijden de koppelingspedaal tot rust stand laten komen.

Rijdt u op een rechte weg laat uw koppelingspedaal helemaal los en niet met uw voeten tegen de pedaal aandrukken. Ook al is het een klein stukje niet doen! Dit kan aanzienlijke slijtage veroorzaken aan uw koppelingsplaat.

bottom of page